București,  05 Septembrie 2015.

România a obținut un punct în deplasare, cu Ungaria

Gabi-Torje-BudapestaEchipa reprezentativă a României, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat vineri la Budapesta, cu Ungaria, din cadrul Grupei F a calificărilor, pentru turneul final al EURO 2016 din Franța.

Deși am avut o posesie mai bună, 58%, echipa condusă de pe bancă de Anghel Iordănescu nu și-a creat prea multe ocazii. Cea mai mare ocazie a fost ratată de Keșeru, în minutul 67, atunci când din lovitură liberă de la 17 metri, a tras peste poartă.

Lucian Sânmărtean a prins o zi slabă, iar selecționerul Anghel Iordănescu, a preferat să-l țină pe bancă pe Budescu, până în minutul 78.

Anghel Iordănescu, a declarat după meci pentru postul TV Digi Sport, următoarele: "Consider că n-am făcut un joc bun, în mod special în prima repriză, atunci când am avut posesia, atunci când am avut inițiativa și când am fost prezenți, mai mult în jumătatea de teren adversă. Repriza secundă a fost mult mai echilibrată. Din păcate, în ambele reprize, n-am reușit să ne creăm mai multe situații de gol. Ne-am fi dorit să câștigăm acest meci, dar până la urmă, consider rezultatul echilibrat. Cred că, grupa noastră, este în continuare deschisă, pentru că orice se poate întâmpla, în sensul că atât România, Ungaria și Irlanda, se bat pentru primele două locuri. În ceea ce ne privește, suntem înaintea unui meci destul de important pentru noi, mă refer la meciul cu Grecia".

România a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Tătăruşanu - Papp, Dragoș Grigore, Chiricheş, Răzvan Raţ - Prepeliţă, Hoban - Adrian Popa, Sânmărtean, Gabi Torje - Keşeru.

Pe parcursul meciului, au mai evoluat, din minutul 69, Chipciu care a luat locul lui Adi Popa, Budescu în minutul 78, l-a schimbat pe Sânmărtean, iar Maxim a intrat pe finalul meciului în locul lui Torje.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.