România a câștigat cu 6-1 partida cu Belgia din Campionatul European de Futsal
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

România a câștigat cu 6-1 partida cu Belgia din Campionatul European de Futsal

Romania-Belgia-futsalBucurești, 29 ianuarie 2014. România a câștigat prima partidă la Campionatul European de futsal din Belgia, într-un meci disputat marți. Emil Răducu a marcat primul gol pentru România în victoria cu 6-1 din Grupa A cu Belgia. Celelalte goluri au fost marcate de Matei, minutiul 14, Lupu în minutul 22, Iancu în minutul 35, Salhi în minutul 39 (autogol) iar pentru Belgia a marcat Rahou în minutul 23.

Emil Răducu a declarat după meci: A fost un joc dificil, dar este foarte bine pentru noi că am câștigat. Este foarte important că am realizat acest lucru, în primul joc, mai ales împotriva gazdelor. Primul joc este întotdeauna cel mai greu. Am pregătit bine meciul cu Belgia. Am știut că sunt foarte buni cu mingea, în special la jocul unu-la- unu, așa că ne-am pregătit pentru asta. Poate că experiența a fost în favoarea noastră, dar eu stiu că au cativa jucatori buni, cu experiență - jucători care au jucat în Cupa UEFA [ Futsal ]. Atmosfera a fost foarte bună. Am avut și niște susținători, dar gazdele au avut o mulțime.

Nelu Stancea, antrenorul României a spus: Trebuie să felicit jucătorii mei, dar nu numai pe ei - ci și pe spectatori. Atmosfera a fost excelentă și a făcut un joc dificil, dar cred că am făcut diferența d.p.v. tactic. Aș dori să mulțumesc spectatorilor și mai ales fanilor nostri - 200 dintre ei, care au venit special din România.

Alain Dopchie, antrenorul Belgiei a declarat: A fost foarte greu pentru noi de a marca - România au fost foarte organizată. Cred că mulțimea a părăsit sala cu același sentiment ca și mine: că 6-1 a fost dur si nu reflectă jocul.

Următorul meci al României, joi 30 ianuarie de la 19:30, Romania - Ucraina și va fi transmis de Eurosport 1 direct.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash