București, 15 Noiembrie 2019

România U21 a învins formația similară a Finlandei, scor 4-1, în preliminariile EURO-2021

../Imagini-008-2019/Valentin-Mihaila

Joi, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, selecționata Romniei U21, a învins categoric, echipa similară a Finlandei, într-un meci al preliminariilor EURO 2021. Cel mai bun jucător de pe teren, a fost nimeni altul decât Valentin Mihăilă, autor al unui hat-trick, în minutele 8, 16 și 78. Pentru Finlanda a marcat Kairinen, minutul 3 și tot un finlandez, Hyvärinen, avea să marcheze în propria poartă în minutul 45+5.

Pentru tricolorii, conduși de pe bancă de Mirel Rădoi, urmează jocul din deplasarea cu Irlanda de Nord, pe 19 noiembrie. În clasamentul grupei a 8-a, România și Danemarca ocupă primele două locuri, cu câte 9 puncte, cu mențiunea că Danemarca are un joc mai puțin, urmate pe locul 3 de Finlnda cu 7 puncte. Ucraina ocupă locul 4 cu 3 puncte, iar ultimele locuri sunt ocupate de Irlanda de Nord cu 2 puncte și Malta cu un singur punct.

Noua speranță a fotbalului românesc, atacantul echipei Naționale U21 și al Universității Craiova, a declarat după hat-trick-ul realizat joi, la televiziunea Pro-X, următoarele: „Sunt foarte fericit pentru victorie în primul rând și vreau să dedic această victorie lui Rațiu, care din păcate a avut un eveniment nefericit în familie. Toată echipa am fost alături de el și ne pare rău. Mă bucur că antrenorul Victor Pițurcă a fost la meci și că a plecat fericit. Sper să înscriu și la echipa de club la fel, multe goluri. Eu îmi fac datoria atât la echipa de club cât și la Echipa Națională și voi vedea ce se va întâmpla dacă voi avea oferte de transfer. Sperăm ca și în Irlanda de Nord să facem o partidă bună și să înscriem la fel de multe goluri.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Clinceni-Craiova-0-0

 

Citește și: U Craiova a obținut doar un singur punct cu Academica, scor 0-0, pe terenul din Clinceni

Duminică pe stadionul recent modernizat, care îndeplinește condițiile și normele LPF de desfășurare a unui meci de Liga 1, Academica...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X