Robert Vâlceanu, în vârstă de 17 ani a debutat în Liga 1 cu gol
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Robert Vâlceanu, în vârstă de 17 ani a debutat în Liga 1 cu gol

Piovaccari-si-RegheBucurești, 16 martie 2014. Într-un meci din cadrul etapei a 23-a, a Ligii 1, Steaua a reușit să câștige cu 3-0 partida cu Gaz Metan Mediaș. Golurile steliștilor au fost marcate de Claudiu Keșeru, min 13; Federico Piovaccari, min 66 și debutantul Robert Vâlcenu, min 93.

Tehnicianul steliștilor, Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Ne bucurăm că am reușit să câștigăm trei puncte importante. Am întâlnit o echipă bine organizată, dar noi nu i-am lăsat să joace și să-și creeze ocazii. Puteam marca mai multe goluri, am făcut un joc bun. Băieții sunt cu picioarele pe pământ, nu este nicio petrecere. Jucăm următorul meci la Năvodari, duminică, și avem timp să ne odihnim".

Cu privire la debutul în Liga 1 și autorul golului 3, Robert Vâlceanu, în vârstă de 17 ani, Reghecampf a spus: "El este un executant foarte bun de lovituri libere şi cred că am avut inspiraţie când l-am desemnat să execute. Cred că trebuie să-l lăsăm în pasce, pentru că este un copil. E foarte bine pentru moralul lui, dar mai are foarte multe de învăţat, de realizat. O să-i fie foatre greu să joace, pentru că avem un lot puternic. Când timpul ne va permite, îi vom introduce şi pe cei mai tineri, pe el, pe Aldea, pe Grădinaru sau pe Târnovan".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash