București, 22 Mai 2018

Rică Neaga, după egalul dintre Timișoara și Gaz Metan: „Trebuie să ne jucăm șansa până la capăt”

Timisoara-Gaz-0-0-play-out

Pe stadionul Dan Păltinișanu. din Timișoara, în fața a unei asistențe destul de mici, a avut loc ultima partidă a etapei a 11-a din play-out, dintre ACS Poli Timişoara și Gaz Metan, la capătul căreia scorul a fost 0-0, cu toate că, oaspeții puteau să plece la Mediaș cu toate punctele, dacă Rosado nu rata penalty-ul din minutele de prelungire.

După acest rezultat, scad șansele timișorenilor de rămânere în prima ligă, clasând-use pe locul 7, unul retrogradabil. Timișorenii au un program infernal în ultimele trei etape, urmând să dispute două meciuri în deplasare, cu Botoșani și Concordia și unul acasă cu Dinamo.

Tehnicianul echipei ACS Poli Timișoara, Rică Neaga a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Nu a fost un joc plăcut ochiului, dar au fost acele momente de final, care puteau decide soarta unei echipe și de aceea zic să fac un apel către arbitrii. Totuși, să fie imparțiali atunci când arbitrează Timișoara, pentru că din punctul meu de vedere, în seara aceasta, se putea decide soarta unei echipe, printr-o greșeală enormă de arbitraj! Am avut multe greșeli de arbitraj pe parcursul acestui play-out și am pierdut foarte multe puncte și de aceea, ne aflăm și în situația aceasta.”

„Aș vrea să remarc întreaga echipă, țin să le mulțumesc jucătorilor pentru dăruire, zi de zi se antrenează bine, sută la sută și am o echipă de gladiatori. În această săptămână, am avut doar 18 jucători în lot. Acum suntem mai puțini, pentru că avem doi accidentați. Sunt convins că la Botoșani vom avea un meci foarte greu, dar poate așa a vrut Dumnezeu și cu meciul din această seară, ne vom salva. Trebuie să ne jucăm șansa până la capăt”, a spus în încheiere Rică Neaga.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

Mihai-Roman-si-Mitrovic

 

Citește și: CSU Craiova, prima finalistă a Cupei României, după ce a trecut de FC Botoșani, scor general 6-3

Miercuri la Botoșani, în returul semifinalei Cupei României, dintre FC Botoșani și CSU Craiova, victoria gazdelor cu scorul de 2-1, nu a fost suficientă...

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii