Pentru a merge la baraj, România depinde de jocul rezultatelor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Rezultat excelent obținut de Pandurii cu Pacos

MomcilovicBucuresti, 04 octombrie 2013. Pandurii a obținut primul punct în Grupa E din Europa League, pe terenul echipei portugheze Pacos de Ferreira.

Echipa gazdă Pacos, a avut motive să se teamă de ce este mai rău după ce Marko Momčilović a deschis scorul în minutul 5.

Rui Miguel a marcat golul egalizator egalizator după numai 5 minute de la reluarea reprizei secunde. Momčilović a înscris, iîn urma unui corner executat de Eric.

Capitanul Filipe Anunciação fost aproape de a înscrie în minutul 65, cu un fascinant șut, dar portarul Mingote a salvat. Alin Buleică, a avut și el ocazie de a marca în minutul 90, dar António Filipe salvat.

Eric a declarat după meci următoarele pentru Digi Sport: "Din fericire am terminat la egalitate. Este un punct muncit şi meritat în deplasare. Ştim ce înseamnă această competiţie. Eu nu am avut o evoluţie bună, dar colegii mei au jucat mult mai bine şi am reuşit să plecăm neînvinşi de aici. Din păcate atacul nu a mers foarte bine, dar din fericire a mers apărarea. Ar fi bine să mergem ambele compartimente foarte bine. Vom încerca să jucăm mult mai bine în următoarele meciuri şi să cîştigăm".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash