Remiză pentru Juve în deplasarea de la Verona
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Remiză pentru Juve în deplasarea de la Verona

Verona-Juve-2-2-serie-aBucurești, 11 februarie 2014. Juventus Torino a remizat 2-2 în deplasarea de la Verona din etapa a 23-a din Serie A, însă păstrează avansul de 9 puncte faţă de locul secund.

Duminică de la ora 16:00, Juventus Torino a evoluat în deplasare la Verona în etapa a 23-a din campionatul Italiei. Oaspeţii erau favoriţi la victorie, iar potrivit celui mai bun comentariu live de fotbal au deschis scorul în minutul 4 prin Tevez. Acelaşi jucător a dus scorul la 2-0 în minutul 21. Acesta a fost şi scorul primei reprize în care Juventus Torino a dominat categoric, iar echipa gazdă nu a avut nici măcar o ocazie de gol. În repriza secundă cei de la Verona au jucat mult mai bine şi au redus din diferenţă în minutul 52 prin Luca Toni chiar dacă Juventus a avut în continuare o posesie foarte bună. Oaspeţii păreau că vor obţine victoria, dar în minutul 94 Taleb a marcat şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. În urma acestui rezultat, Juventus Torino a ajuns la 60 de puncte, în timp ce Verona a coborât pe locul 6 cu 36 de puncte.  

Tot duminică s-a disputat şi derby-ul oraşului Roma între Lazio şi AS Roma. La , site-ul cu cele mai multe tipuri de pariuri live pe campionatul Italiei cei de la AS Roma au fost favoriţi, având o cotă de 2,00 la victorie. Partida a fost dominată clar de această dată atât că posesie, dar şi ca număr de ocazii de gol. Însă deşi a avut multe ocazii, AS Roma nu a reuşit să marcheze şi partida s-a încheiat fără goluri. Chiar dacă nu a câştigat, AS Roma a rămas pe locul 2 în Serie A cu 51 de puncte, iar Lazio Roma este pe locul 9 cu 32 de puncte.

Bogdan Marinescu

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash