Megamenu for Bootstrap
 


București, 27 Februarie 2017

Remiză la Mediaș, scor 1-1, între Gaz Metan și FC Steaua, într-un meci din etapa a 25-a

Gaz-Steaua-1-1-etapa-25

Remiza de la Mediaș, în meciul disputat duminică, între Gaz Metan și FC Steaua, scor 1-1, prelungește suspansul în stabilirea ierarhiei locurilor disponibile din play-off, până în ultima etapă.

Singurul jucător al Stelei care a strălucit cât de cât, a fost Denis Alibec, autorul golului din minutul 30 și al unei faze, în minutul 58, când a scos un penalty, neacordat de centralul Cătălin Găman.

De la Mediaș, s-a făcut remarcat Daniel Sikorski, autorul golului egalizator din minutul 54. Tot Daniel Sikorski a ratat în minutele 66, 74 și 90+1, ocazii clare de gol.

La conferința de presă de după meci, antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat următoarele: "Nu suntem mulțumiți cu rezultatul de egalitate, mai ales că am avut posibilități cred eu, atât în prima repriză cât și în a doua repriză să marcăm al doilea gol, lucru care ne ajuta foarte mult. Nu am luat decizia cea mai bună și cred eu că am suferit. Am suferit foarte mult la mijlocul terenului, am avut o circulație a balonului foarte lentă, de aceea, am dat posibililitatea jucătorilor de la Mediaș să se apere și să fie periculoși pe contraatac."

"La faza din minutul 58, a lui Alibec, după părerea mea a fost un penalty clar, dar eu nu vorbesc despre arbitraj. Împotriva noastră s-au dat multe lovituri de la 11 metri, dar pentru noi mai greu. Au fost două reprize total diferite. În prima, am stat mai bine, am marcat un gol, am mai avut 2-3 posibilități de a marca și golul doi, iar în repriza a doua, schimbările pe care le-am făcut, nu ne-au ajutat 100% și acest lucru s-a văzut", a spus în încheiere Laurențiu Reghecampf.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii