Reghecampf, nemulțumit că s-a jucat fără spectatori
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf, nemulțumit că s-a jucat fără spectatori

Steaua-Corona-3-0București, 06 Mai 2014. În ultimul meci al etapei a 30-a, Steaua a câștigat cu 3-0 contra echipei Corona Brașov, aflată pe poziție de retrogradare.

Golurile steliștilor au fost marcate de Piovaccari, min 18; Chipciu, min 80; Keșeru min 91. Cu trei etape înainte de final, Steaua conduce în clasament cu 71 puncte și se află la 10 puncte de ocupanta locului 2, Astra.

Tehnicianul stelist Laurențiu Reghecampf a declarat imediat după meciul contra Coronei, încheiat cu scorulde 3-0 următoarele: "Cele două meciuri cu Astra au fost momentele dificile. Jucătorii obosiți după un program încărcat, era normală supărarea că n-am reușit să ne calificăm în primăvara europeană. Dar ne-am descurcat și am trecut cu bine de cele două meciuri cu Astra."

În continuare, Reghecampf, nemulțumit că meciul s-a disputat fără spectatori, a spus la Digi Sport: "E urât că am jucat fără spectatori și nu înțeleg pe cine ajută acest lucru. Este foarte greu pentru jucători, suntem obișnuiți să jucăm cu cel puțin 10 000 de spectatori. E păcat, la urma urmelor fotbalul e pentru oameni, care vin la stadion să se bucure când văd Steaua. E important să ne bucurăm alături de fanii noștri și e important să vină cât mai mulți. Și avem ce sărbători, e un lucru important ce a reușit Steaua anul acesta. Vom încerca să organizăm ultimul meci acolo unde vom avea cei mai mulți spectatori."

În etapa intermediară din această săptămână, Steaua se deplasează la Cluj pentru confruntarea cu U, iar în cazul unei victorii, se poate declara matematic câștigătoare a titlului.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash