Reghecampf: Sper că am învățat multe din actuala campanie
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: Sper că am învățat multe din actuala campanie

Steaua-Schalke-0-0Bucuresti, 27 noiembrie 2013. Steaua a reușit să termine la egalitate, 0-0, cu Schalke pe Național Arena în penultimul meci din grupele Champions League. Ultimul meci de jucat pentru Steaua, fiind la Londra cu Chelsea.

Steaua cu 3 puncte strânse, se află pe ultimul loc în clasamentul grupei E, indiferent cu ce rezultat se va încheia ultimul meci și pierde primăvara europeană.

Antrenorul Reghecampf a declarat după partida disputată marți următoarele: "Am jucat bine, organizat și ne-am creat mai multe situații de gol, dar din păcate n-am reușit să înscriem. Mai întâi au fost Chipciu cu Stanciu la acea fază, apoi Stanciu, apoi Piovaccari. Nu știu dacă a fost penalty la Piovaccari, eram prea departe și n-am văzut, iar eu nu comentez arbitrajul.

Trebuie să fim realiști și să recunoaștem că în Champions League este cu totul alt nivel. Sper că am învățat multe din actuala campanie. Acum mai avem un meci, cel de la Londra, cu Chelsea, pe care vom încerca să-l abordăm în același fel ca și pe cel de azi.

Cel mai important pentru noi este să ne realizăm obiectivele, adică să luăm Cupa și campionatul. Restul este treaba conducerii, care va rezolva problemele legate de jucători”, a mai spus antrenorul stelist. La DigiSport

Ciprian Tătărușanu a spus după meci: "Am făcut o repriză secundă foarte bună, dar păcat că nu am înscris. Am fost cu toții optimiști înainte de începerea competiției, am sperat într-o calificare în primăvară, dar nu s-a putut. Sperăm ca în următorii ani să jucăm mai bine, pentru că o să avem și un plus de experiență".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash