Reghecampf: Primim din nou un gol pe o greșeală
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: Primim din nou un gol pe o greșeală

Reghecampf-LBucuresti, 24 noiembrie 2013. Meciul Pandurii- Steaua disputat sâmbătă și încheiat 1-1, a avut cele două reprize distincte, prima a aparținut gazdelor, iar a doua steliștilor, care au avut o condiție fizică mai bună și și-au creat nenumărate ocazii de gol.

Pentru partida viitoare de pe teren propriu cu Petrolul, Gardoș și Georgievski vor lipsi întrucât au acumulat câte 4 cartonașe galbene.

Laurențiu Reghecampf a declarat la Digi Sport: "Am controlat tot meciul. Am avut foarte multe ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm în situațiile de singur cu portarul. Primim din nou un gol pe o greșeală, o neînțelegere între fundași și Tătă. E păcat, pentru că muncim foarte mult, facem mult efort, încercăm să ne creem multe situații, dar nu profităm de ele atunci când le avem".

"Am pierdut două puncte. Ei au avut o singură şansă, nu au făcut altceva decât să joace cu mingea în față! Nu a existat decât o singură echipă care a încercat să-și creeze ocazii și să joace fotbal"

Sorin Cârțu a comentat la Dolce Sport, plecarea din țară mai bine de o săptămână a antrenorului Laurentiu Reghecampf, înaintea meciului de la Tg. Jiu, lăsând echipa în grija secundului astfel:

"Asta chiar a fost ceva bizar. N-am mai auzit de asa ceva. Dar cine stie, poate e o strategie, sa vedem in timp. Dar drept sa spun, n-am mai vazut in viata mea sa las echipa 10 zile pentru antrenorul secund. Poate daca esti bolnav, sau forte majore ceva se intampla, sa ai niste necazuri. Dar e poate o noua metoda, nu trebuie sa le stii pe toate, poate o sa-i iasa bine".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash