Reghecampf: O să avem un retur greu
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: O să avem un retur greu

Ceahlaul-Steaua-0-2București, 15 decembrie 2013. În cadrul primei etape a returului, Steaua a reușit să învingă la Piatra Neamț, echipa locală Ceahlăul cu scorul de 2-0.

Golurile steliștilor au fost marcate de Adi Popa în minutul 9 cu un șut bine plasat pe colțul lung din interiorul careului și de Nicușor Stanciu, min 44 cu un șut puternic la vinclul porții din afara careului.

Tehnicianul stelist, Laurențiu Reghecampf a declarat după meci următoarele, la postul de televiziune Digi Sport:"Am jucat foarte bine, am avut foarte multe ocazii. Putea să fie altul rezultatul, dacă nu am fi ratat atât de mult. Suntem pe drumul bun, era foarte important să câștigăm. Urmează acum dubla cu Astra, dar trebuie să jucăm mai bine juca pentru a lua toate punctele. Vrem să câștigăm ambele meciuri, pentru a avea Astra în spatele nostru".

În continuare Reghe a mai spus: "Dinamo nu pierde de cinci etape, Petrolul o să aducă jucători foarte valoroși, Pandurii este oricând pregătită să facă surprize, la fel și CFR Cluj. Campionatul se va juca până la sfârșit, dar este foarte important că nu am pierdut niciun meci în acest campionat. Totuși, o să avem un retur greu. O să analizăm echipa Astrei și o să fim pregătiți ca să ne câștigăm punctele. Am vrea însă să se amâne meciurile, pentru că nu avem unde să ne antrenăm. Terenurile sunt înghețate, este foarte greu să faci un program de antrenament, nu sunt condiții. Primul meci cu Astra este o ocazie pentru fanii noștri să vină în număr mare pe Național Arena, sunt convins că o să facem spectacol".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash