Reghecampf: Noi ne dorim ca la fiecare etapă să alergăm mai mult decât adversarul
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: Noi ne dorim ca la fiecare etapă să alergăm mai mult decât adversarul

FC_Brasov-Steaua-1-2Bucuresti, 28 octombrie 2013. Steaua a reusit victoria din deplasarea de la Brasov cu scorul de 2-1, după un meci în care, brasovenii au au pus probleme steliștilor în special în prima repriză. În repriza secundă, aceștia parcă au căzut fizic.

Steliștii au marcat la începuturile celor două reprize prin Kapetanos și Gardoș în timp ce golul brașovenilor a fost marcat din lovitură libera de la 25 metri de Cristi Ionescu, în minutul 10.

Steaua nu a lăsat practic în repriza secundă nici o speranță de egalare brașovenilor, astfel la singurul șut din marginea careului executat de Surdu, acesta a fost marcat strâns și nu a reușit să șuteze corespunzător.

Reghecampf a declarat după meci pentru Digi Sport, următoarele: “Am încercat în prima repriză să vedem cum este și în alt registru tactic, în care să le dăm șanse lui Prepeliță și Filip să joace amândoi alături de Bourceanu. Cred că am avut ocazii foarte bune în prima repriză, dar am primit ușor un gol, cred că mingea a fost deviată din zid în poartă de Varela, o să vedem pe imagini.

În continuare Reghe a mai spus: Noi ne dorim ca la fiecare etapă să alergăm mai mult decât adversarul, să facem presing, deoarece în Champions League asemenea lucruri se cer, a văzut toată lumea despre ce este vorba. În mare, Neagu, Varela și mai ale Prepe s-au descurcat foarte bine și își fac loc în echipă. Avem 24-25 de jucători, revine și Nikolic, vom încerca să rotim echipa la fiecare meci”.

Gardoș se gândește la primăvara europeană, declarând: "Ne gândim și la primăvara europeană. Cel mai realist e un loc Europa League, în Champions League nu mai sunt șanse. Vom avea meci decisiv la Basel. Dacă nu batem, niciun egal nu ar fi rău. Cred că acasă cu Schalke putem să facem un rezultat bun. În privința programărilor din campionat, este normal să se facă totul în interesul echipei naționale".

După acest meci, Steaua se află pe primul loc cu 28 puncte în timp ce FC Brașov ocupă locul 14 cu numai 10 puncte.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash