căutare personalizată

  

 

01 nov. 2012

Reghecampf: În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus

ReghecampfAntrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, că formaţia sa a reuşit tot ce şi-a propus, mai puţin să obţină victoria, în meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut, scor 3-4, la loviturile de departajare, în optimile Cupei României-Timişoreana.

"În mare, am făcut un meci bun. Am reuşit să ne creăm ocazii. Trebuie să fim bărbaţi şi să felicităm pe Chiajna. Trebuia să câştigăm în 90 de minute. Am pierdut un obiectiv şi suntem dezamăgiţi. La final i-am spus băieţilor că-i iubesc. Trebuia să fim mai concentraţi la finalizare. În seara asta ne-au absentat mulţi jucători, dar care vor fi pe teren la meciul cu Dinamo. Am dominat campionatul intern, o vom face şi mai departe şi ne vom califica în primăvara europeană. Vreau ca jucătorii să treacă foarte repede peste acest eşec. Am pierdut un obiectiv, mai avem două, iar cel mai important este campionatul şi îl vom câştiga. În afara faptului că nu ne-am calificat, am reuşit tot ce ne-am propus", a declarat Reghecampf.

Formaţia Steaua a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Concordia Chiajna, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash