Reghecampf: În această competiție, dai numai peste echipe extrem de motivate
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: În această competiție, dai numai peste echipe extrem de motivate

Steaua-Basel-1-1Bucuresti, 23 octombrie 2013. Steaua a reușit priul punct în actuala stagiune a Grupelor Champions League, în meciul de pe teren propriu cu FC Basel prin golul marcat de Tatu, cu câteva minute înainte de fluierul final, la capătul unui meci extrem de disputat.

Golul elvețienilor din minutul 48, a pornit de la o pasă laterală în fața careului a lui Latovlevici.

După meci, Pantelis Kapetanos a spus pentru Dolce Sport următoarele: "A venit primul punct, dar eu am văzut că echipa nu s-a bucurat. Am vrut să câştigăm astăzi trei puncte, dar am egalat în ultimele minute. Am scos un punct, avem şanse să mergem la Basel să scoatem un punct acolo. Basel nu a fost prea periculoasă. Noi am făcut o greşeală, ei au dat un gol frumos, am căzut un pic, dar în final am scos un punct, e important în momentul ăsta. Trebuie să batem acolo, după putem să vorbim de viitor. Basel s-a schimbat mult de când am jucat cu CFR împotriva lor, nu mai e aceeaşi echipă".

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat pentru Digi Sport: “Am câștigat un punct și asta este tot ce contează în acest moment. Ne-am creat ocazii, dar iar am făcut o greșeală foarte mare, prin Lato, și ne-am văzut conduși de Basel. Dacă ținem cont de toate aceste aspecte, rezultatul este echitabil. A fost un plus de atitudine din partea noastră, ne-am mișcat bine“.

În continuare, Reghe a mai spus:“Sunt foarte multe motive și nu este timp acum. Le-am spus jucătorilor să fie mai agresivi, să nu mai facem greșeli și, când avem ocazii clare de a înscrie, cum au fost cele ale lui Stanciu din prima repriză și a lui Latovlevici, din partea a doua, să le fructificăm. E foarte greu în această competiție, unde dai numai peste echipe extrem de motivate“.

Returul acestei partide va avea loc pe 6 noiembrie a.c. La Basel, meci hotărâtor pentru steliști în perspectiva evoluției în primăvara europeană.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash