București, 21 Octombrie 2016

Reghecampf: Fiecare meci de acum încolo, va fi ca o finală

Steaua-Zurich,1-1

Pe Arena Națională, în etapa a treia din grupele Europa League, FC Steaua a terminat la egalitate cu FC Zurich, scor 1-1, echipă care evoluează în Liga secundă elvețiană, în partida disputată joi.

Pentru FC Steaua a deschis scorul Bojan Golubovic, în minutul 63, pentru ca, Moussa Kone să egaleze, cu patru minute înainte de fluierul final al arbitrului maghiar, Tamás Bognar.

În celălalt meci al grupei, Osmanlıspor a terminat tot egal, scor 2-2, cu Villarreal. După acest semieșec, FC Steaua se clasează pe ultima poziție din clasamentul Grupei L. Peste două săptămâni, FC Steaua va disputa meciul din etapa a patra, tot cu FC Zurich, în deplasare.

La conferința de presă de după meci, antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat conform televiziunii Sport.ro, următoarele: "Am avut câteva ocazii foarte mari. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să mai marcăm un gol, dar în același timp, nu trebuia să avem parte de faza din minutul 86, când am primit acel gol. Eram cu toți fundașii în poziție foarte bună. Trebuia să fim mult mai atenți, pentru că mai erau câteva minute și puteam câștiga toate cele trei puncte".

"Asta este. Trebuie să pregătim următorul joc, încă totul este deschis. Dacă reușim un rezultat pozitiv la Zurich, cred că avem șanse mari, bineînțeles, urmând să jucăm cu Osmanlıspor acasă și să câștigăm toate cele trei puncte. Încet, încet, ne revin și jucătorii cu probleme, o să avem un lot mult mai bun. Mă bucur pentru Golubovic, că a reușit să marcheze, Popică, din nou un joc foarte bun și William și Richi. Nici cu o victorie în seara asta nu eram siguri că ne vom califica. Se poate schimba clasamentul foarte repede. Important este pentru noi, să câștigăm primele trei puncte și asta trebuie să o facem la următoarea etapă. Fiecare meci de acum încolo, va fi ca o finală", a spus în încheiere Reghecampf.

Autor, Alexandru Neață