Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 25 August 2016.

Reghecampf: Din păcate, nu am avut parte de un rezultat pozitiv

Man City-FC Steaua, 1-0 FC Steaua a disputat miercuri, a doua manșă din play-off-ul Ligii Campionilor, la Manchester, cu City, partidă în care a pierdut cu scorul de 1-0, datorită golului marcat cu capul în repriza secundă, de Delph (min 56).

Manchester City s-a calificat în Grupele Champions League, după dubla manșă cu FC Steaua, scor general 6-0 și așteaptă tragerea la sorți de joi, orele 18:45, în timp ce FC Steaua, va fi în urnele pentru tragerea la sorți a Grupelor Europa League, de vineri, orele 14:00.

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Suntem gata pentru Liga Campionilor. Jucătorii și clubul merită calificarea. Noi am fost echipa mai bună. Nu a fost ușor să joci împotriva a 10 jucători care s-au apărat, dar în a doua repriză, am atacat mult mai bine. Spiritul a fost uimitor. Acum ne putem bucura pentru calificarea în Liga Campionilor."

Antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după meci la postul TV, Sport.ro, următoarele: "Din păcate, nu am avut parte de un rezultat pozitiv, lucru pe care, pe mine nu mă bucură deloc. Am crezut că vom reuși în seara aceasta și chiar ne-am antrenat și am discutat mai mult cu jucătorii să aibe mai mult curaj. Știam că cei de la City nu vor alcătui formula cu prima echipă și vor încerca și ei să dea șansa și celorlați jucători, dar cred eu că trebuia să avem mai mult curaj în prima repriză. Am avut mingi pe care le-am câștigat, a fost și o ocazie mare avută de Tudorie. Trebuia să avem curajul și să reușim măcar să marcăm un gol".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.