Reghecampf: Dedic acest titlu lui Gigi Becali
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Reghecampf: Dedic acest titlu lui Gigi Becali

Steaua-titlul-24Bucuresti, 29 mai 2013. Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, la sărbătorirea titlului de campioană, care a avut loc la Arena Naţională, că dedică acest trofeu finanţatorului Gigi Becali şi familiei sale.

"Este ceva incredibil. Mă bucur că am avut atâţia oameni lângă noi. Regret că lipseşte un om, îi dedic lui, celor trei fete, mamei şi soţiei lui acest titlu. Ne-a fost greu dar trebuie să trecem peste asta pentru oamenii care ne iubesc şi iubesc această echipă", a declarat Reghecampf, la DigiSport.

Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc, marţi seară, la Arena Naţională, la finalul ultimului meci al sezonului, cu FC Braşov, scor 4-0.

Gigi Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

"Ne bucurăm foarte mult că am terminat acest campionat cu un meci bun şi putem merge liniştiţi în vacanţă. Cred că am meritat să câştigăm acest campionat. Mulţumesc tuturor! Este sfârşit de campionat şi e foarte frumos când eşti campion, pentru că te poţi bucura alături de 50.000 de fani şi să ridici cupa. Am dedicat această victorie patronului nostru, ne pare rău că nu este alături de noi. Trebuie să ştie că suntem alături de el şi încercăm să-l facem să se simtă mândru de noi. Vom încerca să-i fim alături prin evoluţiile de pe teren. Sunt sigur că se va face dreptate şi în curând va fi alături de noi în tribune", a declarat Reghecampf.

În legătură cu o eventuală plecare de la Steaua, Reghecampf a răspuns: "Nu trebuie să discutăm în momentul de faţă. Cu siguranţă, pe 14 iunie, când avem întâlnirea cu echipa, vom avea multe lucruri de discutat".

mediafax

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash