Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 14 Iulie 2016.

Reghecampf: Daum este un antrenor foarte bine pregătit, care a avut rezultate foarte mari

Laurentiu Reghecampf În cadrul unei conferințe de presă, ținută miercuri în cantonamentul din Olanda, antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf și-a spus punctul de vedere cu privire la numirea lui Christoph Daum în funcția de antrenor principal la Națională.

Laurențiu Reghecampf a declarat, în fața principalelor posturi de televiziune de sport din România, următoarele: "Au spus că vor să schimbe foarte mult fotbalul românesc, că este momentul zero. În momentul când vrei să faci acest lucru, cred eu că trebuie să aduci un antrenor care cunoaște foarte bine campionatul intern, care cunoaște foarte bine jucătorii români. Dacă făceai un contract pe 5 ani, dai posibilitatea ca în următorii doi ani să schimbe foarte multe lucruri și să formeze o echipă puternică, pentru ca la următoarea calificare să mergi cu un obiectiv propus, un obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinești. Acum, mi se pare puțin cam deplasată această decizie".

"Nu am nimic cu Christoph Daum, îl cunosc foarte bine, l-am prins ca antrenor la echipa unde am jucat eu, dar știu că este un antrenor foarte bine pregătit, un antrenor care a avut rezultate foarte mari, dar momentul când l-a ales pe Christoph Daum mi s-a părut puțin deplasat. De ce s-a hotărât ca Isăilă, Ionuț și Viorel Moldovan să fie secunzii lui Anghel Iordănescu. Eu mă gândeam, ca unul din cei trei o să devină antrenorul Echipei Naționale. Pentru că, asta era ideea. Toți au fost antrenori principali, au avut rezultate foarte bune în fotbalul românesc", a mai spus Reghecampf.

"Am văzut că, D-lui Daum i s-a transmis exact tot ceea ce eu nu am spus și că vrea să vorbească cu mine. Sunt deschis la orice discuție, n-am niciun fel de problemă. Referitor la comparația care am făcut-o cu Mircea Lucescu, la fel am spus, n-am spus nimic despre Daum. Este ușor să ei un antrenor de pe terasă, care poate fi terasa de acasă, terasa restaurantului. Normal că dacă n-are muncă, nu poate să stea închis în cușcă, dar nu a fost un lucru jignitor. Vreau să-l asigur pe D-l Daum că, tot ce am spus despre el nu a fost jignitor și nu am niciun fel de problemă cu dânsul", a spus în încheiere antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.