Reghecampf: Chelsea a fost mult peste noi
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Reghecampf: Chelsea a fost mult peste noi

Steaua-Chelsea-autogol-GeorgievskiBucuresti, 02 octombrie 2013. Chelsea a surclasat Steaua în meciul din Grupele Champions League, disputat ieri seara pe Național Arena, cu 4-0.

Ciprian Tătărușanu, portarul echipei Steaua a declarat imediat după meci la Digi Sport următoarelei: "Este un scor dureros, au fost mult mai valoroși, din păcate, ăsta e fotbalul. Nu trebuie să dăm vina pe Georgievski, toată echipa a jucat slab, toți suntem de vină atunci când pierdem. Azi Chelsea a jucat foarte bine, pe fondul nostru slab. Nu am avut ce să facem în seara asta, nu ne-au dat prea multe posibilități de a ne crea ocazii și de a marca."

Atacantul lui Chelsea, Eto’o a declarat pentru Dolce Sporti: “Am avut ocazii, am avut spatii mari, a fost o victorie meritata. Steaua e o echipa buna, a batut Chelsea sezonul trecut, dar acum am marcat repede si asta ne-a creat spatii, a devenit totul mai usor. Am venit la Chelsea pentru Mourinho, pentru mine, am avut performante foarte bune impreuna. Cred ca putem castiga Liga Campionilor sezonul acesta”.

Reghecampf afectat de rezultatul înregistrat pe tabelă a spus la Dolce Sporti: "Din păcate nu am reuşit să cîştigăm mingea a doua, ei au profitat de fiecare situaţie. Primele 2 goluri le-am făcut cadou, este greu la nivelul ăsta dacă nu faci ceea ce se discută înainte de meci. Ştiam că sînt periculoşi pe contraatac, dar noi am fost prea naivi. Ne-am propus foarte mult şi am reuşit puţin. Trebuie să ne concentrăm să cîştigăm primul meci cu Basel. Trebuie să avem altă atitudine. Nu numai Georgievski este de condamnat, ci toată echipa. Chelsea a fost mult peste noi, acest lucru este clar. Trebuie să facem mult mai mult, să ne sacrificăm mult mai mult".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash