Reghecampf: Basel este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: Basel este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu

laurentiu-reghecampf-oo1Bucuresti, 06 noiembrie 2013. Meci din această seară dintre FC Basel și Steaua este deosebit de important pentru steliști, astfel le trebuie victorie pentru calificarea în primăvara europeană.

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi seară, în legătură cu partida din această seară din Grupele Champions League, FC Basel- Steaua, următoarele:

"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, sperăm ca mâine seară să facem un meci mult mai bun şi să nu mai facem greşeli ca la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită pentru meciul de mâine. Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc".

Echipa probabilă pentru acest meci este: Tătărușanu- Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevic- Filip, Bourceanu- Ad. Popa, Stanciu, Tănase, Piovaccari. Rezerve: Niță, Tatu, Pintilii, Chipciu, Varela, Kapetanos, Prepeliță.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash