Reghecampf: Am avut agresivitate și atitudine
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Reghecampf: Am avut agresivitate și atitudine

Steaua-Astra-3-1București, 19 decembrie 2013. Steaua a câștigat primul meci din dubla cu Astra, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a, disputată miercuri pe Național Arena.

Jucătorii lui Reghecampf au fost net superiori adversarior, care au jucat timorați și fără a pune mari probleme.

Pe finalul meciului au fost și două eliminări, câte una pentru fiecare echipă, fiind vorba de Pintilii (Steaua) și De Amorim (Astra).

În minutul 24, Kapetanos execută un ”uppercut” lui Mureșan, neobservat de Tudor, gest care trebuia taxat cu cartonaș roșu.

Golurile au fost marcate de Adi Popa în minutul 15; Gardoș, minutul 75 și Piovaccari, minutul 82 pentru Steaua, iar de la Astra a înscris Budescu, minutul 51.

Antrenorul echipei Steaua, Reghecampf a declarat după meci pentru DigiSport: “Pentru noi este foarte ușor când ai la dispoziție asemenea jucători, care sunt cei mai buni din România. Chiar dacă noi am jucat din trei în trei zile, iar cei de la Astra și-au putut permite să menajeze cinci fotbaliști în ultima etapă, am dovedit pe final că am fost mult mai proaspeți. Am început mult mai bine, am avut agresivitate și atitudine, așa venind și golul. În cea de-a doua repriză, am avut un recul la început, iar Astra a marcat prin Budescu, acesta reușind un gol foarte frumos dupăce Stanciu a pierdut o minge la mijlocul terenului."

Piovaccari a spus pentru același post de televiziune: “Am avut moral bun, deoarece știm că suntem prima echipă din campionat. Sâmbătă vom avea o nouă partidă importantă și suntem siguri de o nouă victorie contra Astrei. Noi suntem Steaua, normal că pornim ca favoriți. Ne batem pentru campionat, Cupă și Supercupă. Dacă vom juca la fel cum am făcut-o azi, vom învinge sigur și la Giurgiu. Nu cred că ne-au pus în dificultate fotbaliștii Astrei. S-a văzut încă de la început că n-a fost o partidă grea pentru noi și că am condus jocul pe teren."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash