Rednic se desparte de CFR Cluj pe cale amiabilă
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Rednic se desparte de CFR Cluj pe cale amiabilă

Mircea-Rednic-demisioneaza-de-la-CFRBucuresti, 11 august 2013. După numai patru etape scurse, Mircea Rednic pleacă de la CFR Cluj, pe cale amiabilă. Bilanțul acestuia cu CFR Cluj este o victorie, o înfrângere și două meciuri nule și un minus 1 la clasamentul adevărului.

De precizat faptul că, Rednic nu l-a folosit pe Maftei nici un meci iar pe Kapetanos l-a titularizat în partida cu Viitorul Constanța. A intrat în conflict și cu căpitanul Cadu pe care nu l-a folosit în ultimul meci.

Într-un interviu acordat la Dolce Sport după meciul cu Viitorul, Mircea Rednic a declarat: "Nu am ce să reproșez nici domnului Paszkany, nici lui domnul Mureșan, nici lui Zamfir, nici jucătorilor. Nu mi s-a cerut demisia si nici nu mi-o dau, dar ne despărţim pe cale amiabila.

Nu am ce sa reprosez nici jucatorilor, nici conducerii. Am fost si raman profesionist pana la capat. Eu am antrenat, nimeni nu mi-a facut echipa. Nu grupul portughezilor m-a dat la o parte. Eu niciodata nu mi-am dat pantalonii jos, nici in fata actionarilor, nici in fata jucatorilor. Multumesc suporterilor, pentru că m-au aplaudat, pentru mine asta contează.

Mi-as fi dorit sa stau pe banca si cu Steaua, dar asta e. Ii doresc noului antrenor succes. Jucatorii au fost adusi de conducere, nu de mine. Trebuie rabdare cu ei.

Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor astăzi, ori au jucat pentru mine, ori au jucat pentru căpitanul lor, nu știu. În România nu mai antrenez. Mai stau un pic, apoi văd ce fac".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash