București, 25 Octombrie 2015.

Rednic: Astăzi, nu a fost ziua noastră!

CSU_Craiova-Dinamo-3-0Mircea Rednic și Dinamo, au ratat șansa ajungerii pe podium, după partida din deplasare cu CSU Craiova, pe care au pierdut-o la scor de neprezentare.

Meciul de la Craiova, disputat duminică la Craiova, a fost la discreția elevilor lui Emil Săndoi, mult mai proaspeți, mai agresivi și au fost cei care și-au dorit mai mult victoria. Aceste trei puncte pot consolida un loc în play-off pentru CSU Craiova, coroborat cu alte rezultate viitoare. Un rezultat pozitiv pentru CSU Craiova, cu o echipă de play-off cum este Dinamo, constituie un avantaj.

Thaer Bawab, autorul unei duble în minutele 14 și 64, împreună cu Nicușor Bancu, autorul unui gol în minutul 65 și al unei pase de gol, pot fi considerați cei mai buni jucători ai gazdelor, la care putem adăuga pe Andrei Ivan și Nuno Rocha.

După această înfrângere usturătoare, probabil și din frustrare, Paul Anton faultează grosolan în minutele de prelungire și a primit cartonașul roșu, fiind posibil de o suspendare de cel puțin două meciuri.

Supărat de rezultat și de jocul echipei, tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după meci la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Sunt un pic dezamăgit pentru că, înainte de meci le-am cerut jucătorilor trei lucruri: atitudine, responsabilitate și ambiție. Dacă nu ai aceste calități, contra Craiovei la meciul de astăzi, n-ai nici o șansă să câștigi. Noi, atitudine n-am avut, am intrat relaxați, ceea ce îmi reproșez pentru că, eu sunt responsabilul pentru această înfrângere. A trecut minutul 93 și noi nu ne-am dat seama că pe terenul acesta nu se poate face construcție. Nu poți să joci prin pase. Noi aici am pierdut, pentru că n-am fost inteligenți și nu ne-am adaptat. Golurile lor, au venit în urma unor greșeli ale noastre. Îmi reproșez că nu am reușit să-i conectez la meciul de astăzi. Astăzi, nu a fost ziua noastră!"

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.