București, 23 Septembrie 2015.

Record în Bundesliga, Robert Lewandowski, 5 goluri în 9 minute!

Robert-Lewandowski-2015Marți, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din campionatul german, Bayern Munchen a întâlnit pe propriul teren, stadionul Allianz Arena, în fața a 75 000 de spectatori, pe Wolfsburg. Echipa condusă de pe bancă de spaniolul Guardiola, a câștigat cu 5-1, toate cele 5 goluri fiind marcate de internaționalul polonez Robert Lewandowski, în decurs de 9 minute.

În prima repriză, Bayern a fost condusă cu 1-0, prin golul lui Daniel Caligiuri din minutul 26. După pauză, Guardiola l-a introdus pe Lewandowski, în minutul 48, în locul lui Thiago Alcantara, pentru ca polonezul să marcheze de 5 ori, în minutele 51, 52, 55, 57, 60.

Internaționalul polonez, a devenit primul jucător introdus în teren din postura de rezervă, care a marcat cinci goluri într-un singur meci în istoria primelor patru ligi din Europa, și Guardiola a fost vizibil uimit, spunând că a fost o realizare incredibilă si unică. "N-am mai experimentat așa ceva, fie ca antrenor sau ca jucător", a spus Guardiola.

"Cinci goluri în nouă minute. Sunt foarte fericit pentru Robert. Joci prost timp de 45 minute și apoi marchezi cinci goluri în nouă minute. Nu pot explica", informează Goal.com.

După 6 etape, Bayern conduce în clasamentul Bundesliga, cu 18 puncte, în timp ce Wolsburg se află pe poziția a treia cu 11 puncte.

Alexandru Neata; img. Goal.com

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.