București, 23 Noiembrie 2016

Real Madrid, victorie cu emoții, scor 2-1, cu Sporting, în Grupa F, din Champions League

Sporting-v-Real-Madrid-1-2

Pe stadionul José Alvalade, din Lasabona, Real Madrid a câștigat cu emoții, scor 2-1, meciul din Grupa F a Champions League, golul victoriei fiind marcat de Karim Benzema, cu trei minute înaintea finalului de meci. Benzema începuse partida din postura de jucător de rezervă.

Real Madrid a deschis scorul prin Varane, în minutul 29, iar Sporting a reușit să egaleze în minutul 80, prin Adrien Silva, dintr-un penalti.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, autorul golului decisiv, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "Puteți vorbi cu mine și despre mine mereu, am probleme. Acesta este al optulea an în care evoluez la Madrid. Eu joc într-un club mare, există jucători prea mari. Sezonul va dura încă foarte mult timp."

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, după victoria cu 2-1, în meciul cu Sporting Lisabona, a spus: "Am știut că va fi complicat, dar în cele din urmă am obținut cele trei puncte pe un teren dificil, în care am întâlnit un adversar dificil, care ne-a complicat jocul. Când joci la fiecare trei zile, există și momente dificile. Asta e ceea ce am făcut. Acum, ceea ce ne așteptăm este o "finală" (pentru primul loc în grupă) împotriva Dortmund."

În celălalt meci al Grupei F, Dortmund învinge pe propriul teren Legia, scor 8-4 și își consolidează prima poziție a clasamentului, cu 13 puncte. Locul doi este ocupat de Real Madrid cu 11 puncte. Meciul decisiv al Grupei, va fi între Real Madrid și Dortmund în 07 Decembrie, la Madrid.

Autor, Alexandru Neață