București,  22 Noiembrie 2015.

Real Madrid umilită pe propriul stadion, de rivala FC Barcelona, scor 0-4

Real-Barca-0-4Peste 500 milioane de telespectatori este cifra estimată, care au urmărit meciul celor mai importante echipe din lume, Real Madrid v FC Barcelona, disputat sâmbătă pe stadionul Santiago Bernabeu. Meciul a avut loc în campionatul Spaniei, Primera Division, etapa a 12-a.

Înaintea acestei partide, Barcelona conducea în clasament cu 27 puncte, iar Real Madrid era poziționată la trei puncte distanță, pe locul secund.

Prima ocazie de gol aparține FC Barcelona, prin Neymar (minutul 7), care a tras peste poartă din afara careului, dintr-o poziție bună. După numai patru minute, Suarez deschide scorul, cu un șut cu efect pe colțul lung din 14 metri.

Real a avut prima oportunitate de a marca, în minutul 28, prin James, șutul său pe jos din afara careului, fiind apărat de portarul Claudio Bravo.

În minutul 40, Barcelona marchează prin Neymar, plecat de la limita offsid-ului, cu un șut din 8 metri, pe lângă portarul Navas.

În ultimul minut al primei reprize, Barcelona putea să facă 3-0, însă Marcelo, degajează cu capul de pe linia porții, la șutul din apropiere al lui Suarez.

Iniesta marchează pentru 3-0, cu șut puternic din 17 metri în minutul 53, apărarea madrilenilor a greșit, lasând-ul nemarcat pe autorul golului.

Din pasa lui Balle, Ronaldo rămas singur cu portarul Bravo, nu reușește să-l învingă (minutul 69).

Cu un sfert de oră înainte de final, Suarez scapă la limita offside-ului, execută o scăriță peste portar și scorul devine umilitor pentru Real Madrid, 4-0.

Cu 6 minute înainte de final, Real evoluează în 10 jucători, Isco primind cartonașul roșu pentru fault asupra lui Neymar.

După această nouă înfrângere usturătoare primită de la Barcelona, ​​există un decalaj de șase puncte, trebuind ca antrenorului echipei Real Madrid, Rafael Benitez, să îi dea de gândit cu privire la jocul echipei.

Rafael Benitez, antrenorul lui Real, a spus după acest eșec: "Când câștigăm sau când pierdem, noi toți avem o responsabilitate. În mod logic, că ne doare atunci când pierzi în acest fel împotriva unei echipe ca Barcelona, ​​dar trebuie să ne unim și să îmbunătățim jocul. Am pierdut trei puncte importante în La Liga și nimic mai mult".

Fundașul lateral al echipei Real Madrid, brazilianul Marcelo, a declarat după meci următoarele: "Cu "Rafa", avem încredere până la moarte, și el are încredere în noi. La Liga este foarte complicată, dar vom lupta."

Căpitanul echipei Real Madrid, fundașul central Sergio Ramos, a declarat sâmbătă, după eșecul cu 0-4 cu Barcelona, că "nu trebuie să găsim un singur vinovat" și că toată lumea trebuie să "fie unită". "Nu-mi place sa arăt cu degetul sau să dau vina pe cineva. Cand lucrurile nu merg, trebuie să fim cât mai uniți. Trebuie să fim uniți, să întoarcem pagina și să ne gândim la următorul joc", a spus el. "Ar fi o prostie să nu creedm în propriul antrenor. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, atât cu președintele nostru cât și antrenorul nostru", a mai adăugat el.

"Barcelona a făcut un joc mare. În cazul în care rezultatul este atât de clar, prea multe cuvinte nu sunt de spus. Real Madrid vrea fapte. Nu am deranjat prea mult pe Barcelona, nu am presat, nu i-am incomodat. Ei s-au simțit foarte confortabili și au făcut un joc complet", a conchis Ramos.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.