Fotbal flash-Welcome to my website

 

Real Madrid și-a prezentat noua achiziție, un puști minune, de numai 16 ani

Martin-OdegaardBucurești, 23 Ianuarie 2015. Martin Odegaard, care a împlinit 16 ani, a fost prezentat ca nou jucător la Real Madrid. Sosit să se antreneze cu prima sau a doua echipă și să joace, în principiu, la Castilla. Cu o oră întârziere, bijuteria fotbalului european a intrat în sala de presă cu Emilio Butragueño.

Zâmbind, uimit și oarecum speriat când a dat de mulțimea de fotografi, tânărul norvegian, Odegaard, este pregătit să joace sub bagheta lui Ancelotti. El a ținut un mic discurs, fără ezitare, în fața familiei sale, care a ocupat primul rând de scaune în sala de presă, în fața 30 de fotografi, cât mai multe camere de televiziune și aproximativ 40 de jurnaliști, conform ziarului spaniol Marca.

Butragueño a deschis conferința de presă, după care, Martin Odegaard a spus: "Am ales Madrid pentru că a fost cea mai bună șansă de a mă dezvolta, a fost cea mai buna optiune sportivă iar Clubul mi-a oferit cele mai bune posibilități."

Tânărul fotbalist Martin, antrenat până în prezent de tatăl său, vine cu dorinta de a reusi: "Scopul meu este de a deveni cel mai bun jucător posibil, dacă voi juca acum în prima echipă sau a doua nu este important".

Odegaard a arătat că sa întâlnit cu prima echipă în timpul vizitei sale la Valdebebas, dar nu dezvăluie nimic, fiind o conversație privată. "Aceștia sunt toți jucătorii mari Cristiano este cel mai bun, Bale, Isco ...", a declarat Martin, care a răspuns din prima zi la marea întrebare: Cristiano sau Messi ? "Pentru moment Cristiano".

"Anul trecut a fost incredibil, a continuat Martin, dar 2015 nu a început prost. Acesta este un vis devenit realitate pentru mine, ce pare incredibil, iar eu sunt gata să fiu la cel mai bun club din lume. Sunt nerăbdător să încep".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.