Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 Mai 2016.

Real Madrid se va confrunta cu Atletico Madrid, în finala Champions League

Real Madrid - Man City, 1-0 Real Madrid, a câștigat cu 1-0, returul cu Manchester City, din semifinalele Champions League, disputat miercuri și se va confrunta cu Atletico Madrid, în finala Champions League, care va fi pe 28 Mai 2016, la Milan pe stadionul San Siro.

Singurul gol al meciului pentru Real Madrid, a fost de fapt un autogol, autor Fernando, care a deviat balonul în propria poartă, în minutul 20.

Zinedine Zidane, a declarat după calificarea în finală, următoarele: "Sunt fericit să fiu din nou în Italia. La Juventus am crescut foarte mult ca jucător. Ne-am dorit această finală, am suferit, dar am reușit să facem tot ce trebuia să facem".

"Cu siguranță că aceasta este cea mai importantă noapte din cariera mea de antrenor: am făcut ce trebuia să facem, deși am suferint, dar încă nu am câștigat - a declarat Zidane, conform jurnalului italian Corriere dello Sport. Suntem în finală, suntem fericiți, dar acum trebuie să ne gândim la următorul meci în La Liga, înainte de a ne concentra pentru San Siro. Atletico are mai multă motivație? Dorim să facem mai mult după înfrângerea împotriva lor, în La Liga. Sunt fericit să mă întoarc în Italia, la Juventus am crescut foarte mult și toți italienii s-au comportat întotdeauna foarte bine", a adăugat Zidane.

Cristiano Ronaldo avea să spună, cu o zi înaintea returului cu Atletico, despre antrenorul său, Zinedine Zidane, următoarele: "Cu Zidane, ne simțim mai apreciați. Simțim afecțiunea lui. Noi știm că în urma unui proces de adaptare mai greoi, lucrurile au început să curgă normal".

Antrenorul echipei Manchester City, Manuel Pellegrini, după returul cu Real Madrid, a spus: "Cei de la Real Madrid au fost foarte norocoși, în timp ce noi am avut ghinion. Din păcate, au marcat și noi nu. Meciul a fost foarte echilibrat, iar golul lor a fost pe o centrare, mingea fiind deviată în plasă".

"Am avut dificultăți, pornind de la problemele fizice ale unor jucători precum, Silva sau Toure. Viitorul meu? Este încă devreme să vorbim despre asta. Oricine poate câștiga între Atletico și Real? Este o finală, se poate întâmpla orice", a spus în încheiere Pellegrini.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.