București, 10 Ianuarie 2019

Real Madrid se impune cu 3-0 în partida cu Leganes, din prima rundă a optimilor Cupei Regelui

../Imagini-dec-2019/Real-Madrid-v-Leganes-3-0

Miercuri, în prima rundă a optimilor Cupei Regelui, pe stadionul Santiago Bernabéu, Real Madrid învinge Leganes, scor 3-0 și face un mare pas pentru calificarea în sferturile de finală. La partidă au asistat peste 44000 de fani ai echipei madrilene.   

Golurile au fost marcate de Sergio Ramos, minutul 44, din penalty, Lucas, minutul 68 și Junior Vinicius, în minutul 77. Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a atins cifra de 100 de goluri în cariera sa profesionistă, în prima etapă a fazei de knock-out, cu reușita împotriva echipei Leganes. Astfel, cu Real Madrid a înscris 80 de goluri, cu Echipa Națională a Spaniei, 17 goluri și cu Sevilla a realizat alte 3 goluri.

Antrenorul echipei Real Madrid, argentinianul Santiago Solari, a declarat la conferința de presă, ținută imediat după meciul disputat pe Santiago Bernabéu, următoarele: „Am făcut un meci foarte bun. Vinicius face pași mari. Are talent, încredere în sine și o prospețime și bucurie imensă atunci când lovește mingea. Să sperăm că va continua să crească la nivel individual și colectiv, întrucât are numai 18 ani.

Întrebat dacă nu a fost totuși cam puțină asistență la meciul de pe Bernabeu, chiar dacă era unul de Cupă și la mijlocul săptămânii și în tribune erau 44000 de fani, Santiago Solari a răspuns: „Real Madrid are sute de milioane de fani în întreaga lume. Nu toată lumea poate veni la Bernabeu. Real Madrid este un brand mondial de fotbal și există întotdeauna oameni care ne privesc și ne simțim mereu însoțiți.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Imagini-dec-2019/Inter-Napoli-1-0-et-18

Citește și: Luciano Spalletti, după victoria cu Napoli: „Am văzut un Inter puternic, de la început până la sfârșit!”

Miercuri, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano, Inter a întâlnit Napoli, într-un meci al etapei a 18 -a, din Serie A. Victoria la limită a Nerazzurri-lor...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X