București, 17 Ianuarie 2019

Real Madrid se califică în sferturile Cupei Regelui, scor general 3-1, în dubla cu Leganes

../Imagini-dec-2019/Leganes-v-Real-Madrid-1-0

Miercuri, în returul optimilor Cupei Regelui, Leganes a câștigat partida cu Real Madrid, scor 1-0, disputată pe teren propriu, urmare a golului marcat de Martin Braithwaite, în minutul 30.   

Real Madrid este echipa care se califică în sferturile de finală, datorită golaverajului, scor 3-0 în prima manșă, disputată în săptămâna trecută pe Santiago Bernabéu.

Deși a început cu Isco și Marcelo titulari, antrenorul Santiago Solari, l-a înlocuit pe Isco, pe parcursul reprizei secunde, întrucât randamentul acestuia nu a fost cel așteptat. Datorită aspectului jocului, Leganes a meritat pe deplin victoria și-a creat mai multe ocazii de gol.

Mijlocașul echipei Real Madrid, Casemiro a declarat după eșecul cu Leganes, la conferința de presă, următoarele: „Deși am pierdut, ne-am calificat și am obținut ceea ce am dorit. Dacă vorbim despre modul în care am jucat, în prima parte, nu am jucat perpendicular pe poartă și în a doua parte ne-am îmbunătățit jocul. Am impus ritmul, dar totul a fost sub control. Știam că nu avem un meci ușor și acum trebuie să ne gândim la meciul din weekend. Întotdeauna jucăm pentru a câștiga. Nu suntem bine, trebuie să fim cinstiți, dar muncim din greu. Suntem în a doua rundă a Ligii Campionilor, puțin în liga și am ajuns în următoarea fază a Copa del Rey. De acum trebuie să câștigăm, indiferent de adversar."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Mario-Camora

Citește și: Mario Camora, fundaș CFR Cluj: „În ziua de astăzi, fotbalul este o industrie!”

Fundașul stânga al echipei CFR Cluj, portughezul Mario Camora, aflat în ultimele șase luni de contract, nu a primit până la această dată...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X