București, 12 Aprilie 2018

Real Madrid se califică în semifinalele Champions League, după un penalty controversat

Proteste-Juventus

Returul dintre Real Madrid și Juventus, din sferturile de finală ale Champions League, disputat miercuri pe Santiago Bernabéu, părea să nu fie unul cu probleme pentru Real, care câștigase prima manșă cu 3-0. Nu a fost să fie așa, Juventus s-a mobilizat și a reușit să înscrie de trei ori prin Mandzukic, 2', 37' și Matuidi, 60'. Au venit minutele de prelungire ale meciului, atunci când a fost acordat un penalty în favoarea gazdelor, contestat vehement de jucătorii italieni, iar portarul Buffon a văzut cartonașul roșu. Penalty-ul a fost transformat de Cristiano Ronaldo, un gol care însemna calificarea echipei Real Madrid, scor general 4-3.

Portarul echipei Juventus, Gigi Buffon eliminat pentru proteste la adresa arbitrului Michael Oliver din Anglia, după acordarea penalty-ului în minutele de prelungire ale partidei, a declarat conform Corriere dello Sport, următoarele: "A fost o acțiune dubioasă, în minutul 93 nu a fost un fault clar. Este nevoie de cinism pentru a sparge visul unei echipe care a pus sufletul. Dacă ai cinismul să fluieri o lovitură de pedeapsă, în minutul 93, nu ești un om, ești un animal. Acest arbitru nu are personalitatea adecvată pentru a evalua aceste etape. Trebuie să ai sensibilitatea de a înțelege dezastrul pe care îl faci. Real Madrid a meritat să se califice și va câștiga Liga Campionilor. Îi felicit, sunt foarte buni, dar am fi meritat să mergem în prelungiri".

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat după calificarea în semifinalele Champions League, conform cotidianului francez L'Equipe, următoarele: "A fost un joc în care am suferit foarte mult, trebuie să fie o lecție pentru noi, să învățăm că în fotbal, nimic nu este niciodată ușor și trebuie să lupți până la capăt. În această seară, Real ar fi putut înscrie alte câteva goluri, dar Buffon și ceilalți au jucat foarte bine. Cred că suntem calificați meritat, am avut multe alte ocazii. Nu înțeleg de ce jucătorii lui Juventus au protestat la acordarea penalty-ului. În cazul în care apărătorul nu comitea fault, Lucas ar fi marcat. În timpul meciului, Benatia și ceilalți au făcut o mulțime de faulturi din spate, acesta este modul lor de a juca"

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii