Real Madrid se califică în Sferturile Cupei Regelui
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Real Madrid se califică în Sferturile Cupei Regelui

Osasuna-Real_MadridBucurești, 16 ianuarie 2014. Câștigătoare cu 2-0, în prima manșă de calificare pentru sferturile de finală ale Copa del Rey, Real Madrid a câștigat miercuri, meciul retur cu Osasuna tot cu 2-0, în deplasare, fără probleme, reușind să domine în ambele partide.

La două zile după ce a primit al doilea său Ballon d'Or, cu lacrimi la Zurich, Cristiano Ronaldo a revenit la miercuri la meciul de rutină din Cupa Regelui. Portughezul și-a schimbat costumul și papionul, pentru a pune umărul în meciul cu Real Osasuna ( 2-0 ).

Din minutul 22, CR7 a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 30 metri, la o greșeală a portaului Andres Fernandez care a scăpat mingea în plasă printre picioare. Angel Di Maria a dublat avantajul echipei Real Madrid în minutul 56, cu un șut din apropierea punctului cu var. Ronaldo este înlocuit cu Bale în minutul 62. Sfârșitul meciului a fost dificil pentru Real datorită eliminării fundașului Coentrao în minutul 85.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash