București, 07 Ianuarie 2019

Real Madrid pierde acasă meciul cu Real Sociedad, înregistrând 6 eșecuri în 18 partide disputate

../Imagini-dec-2019/Karim-Benzema

Peste 53000 de spectatori, au putut urmări pe stadionul Santiago Bernabéu, un nou eșec al echipei Real Madrid, scor 0-2 cu Real Sociedad în partida din etapa a 18-a din La Liga. Real Madrid contabilizează astfel al 6-lea eșec în 18 partide disputate, în această ediție de campionat și resimte din plin lipsa lui Cristiano Ronaldo.   

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru Real Madrid. Astfel, în min 3, Casemiro comite fault în careu (tragere de tricou) şi centralul Jose Luis Munuera Montero, acordă pentru penalty pentru Real Sociedad, pe care îl transformă Willian Jose.

Din minutul 61, pentru cumul de cartonașe galbene, Lucas a fost eliminat, facilitând astfel victoria care urma să se producă, pentru oaspeți. Ruben Pardo, a marcat al doilea gol pentru Sociedad, în minutul 83, din pasa lui Willian Jose, stabilind scorul final de 2-0.

Antrenorul echipei Real Madrid, argentinianul Santiago Solari, în vârstă de 42 ani, a declarat după cel de-al 6-lea eșec în această ediție de campionat: „VAR trebuie să se poată consulta, atunci când nu există o certitudine, dacă nu, nu ar trebui să mai existe. Trebuia să marcăm din ocaziile pe care le-am creat. Vom încerca să câștiga următorul joc (în deplasare cu Betis).”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Leganes-Sevilla-1-1

Citește și: Ben Yedder aduce un punct pentru Sevilla, în deplasare cu Leganes

Duminică, într-un meci al etapei a 17-a din La Liga, Leganes s-a confruntat pe propriul teren cu Sevilla, scorul final de 1-1, este poate injust...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X