București, 28 Ianuarie 2018

Real Madrid, obține o victorie importantă în deplasare cu Valencia, scor 4-1

Valencia-Real-1-4-et-22

Sâmbătă, Real Madrid a obținut o victorie importantă în deplasare cu Valencia, scor 4-1, într-un meci al etapei a 21-a din La Liga. Rezultatul o apropie de plutonul primelor trei locuri din clasament, astfel Real Madrid ocupă locul 4, cu 38 puncte, la două puncte în spatele ocupantei locului 3, Valencia.

Pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, realizând o dublă, în minutele 16 și 39, ambele goluri din penalty, Marcelo, minutul 84 și Kroos în minutul 88, iar pentru Valencia a marcat Santi Mina, în minutul 58.

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, a declarat după joc, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Sunt încântat, că am obținut o victorie foarte importantă pentru noi. Dar nu sunt mulțumit de rezultat, ci de faptul că echipa a arătat bine. Am avut câteva perioade mari de posesie în prima repriză. Este interesant să-i vedeți pe jucătorii mei cum s-au chinuit."

"Din punct de vedere fizic, toți se simt bine. De multe ori este vorba și de mentalitatea pe care o au, nu de pregătirea fizică. Suferim mai mult din punct de vedere mental decât fizic. Avem jucători care dau totul în pregătire. Sunt, de asemenea, mulțumit de cât de bine am jucat defensiv", a spus în încheiere Zidane.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii