Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Martie 2017

Real Madrid învinge Napoli, în ambele manșe și merge în Sferturile Champions League

Napoli-Real_Madrid-1-3

Marți, în returul optimilor Champions League, pe stadionul San Paolo, din Napoli, Real Madrid a câștigat meciul cu Napoli, cu același scor 3-1, cum o făcuse și în meciul tur de la Madrid și merge mai departe în Sferturile de finală ale competiției.

Profitând de un start slab de partidă al celor de la Madrid și cu aportul minunat al fanilor, Mertens a deschis scorul în minutul 24, în urma unui șut pe colțul lung din 12 metri.

Sergio Ramos, autorul unei duble, este considerat jucătorul meciului. Ramos a marcat golul de 1-1, în minutul 52, pentru ca peste numai cinci minute să marcheze pentru 2-1, ambele reușite fiind urmare a două șuturi cu capul, în urma unor lovituri de corner.

Morata, introdus în teren la jumătatea reprizei secunde, marchează în minutele de prelungiri ale meciului pentru 3-1, cu un șut din 8 metri, la o respingere a portarului.

În prima repriză, au mai fost și câte o trimitere a balonului în bară, de fiecare parte, fiind vorba de cea a lui Benzema (min 29), la scorul de 1-0 pentru Napoli și a lui Mertens (min 37).

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat în cadrul conferinței de presă de după meci, următoarele: "Am suferit mult în prima repriză și nu am făcut ceea ce ne-am fi dorit să facem, am pierdut ușor prea multe mingi. Au făcut un pressing ridicat. În repriza secundă, ne-am prezentat mult mai bine. Nu sunt îngrijorat. Noi știam că acasă, Napoli, cu acest public, ne-ar putea crea probleme la începutul partidei. Dar un joc durează 90 de minute."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii