Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Iunie 2017

Real Madrid învinge Juventus, scor 4-1, în finala Champions League, câștigând al 12-lea trofeu!

Real-Madrid-al-12-trofeu-UCL

După o primă repriză echilibrată, în finala Ligii Campionilor, disputată sâmbătă, la Cardfiff, cu un ușor avantaj pentru Juventus, încheiată 1-1, în repriza secundă, ceva s-a rupt în angrenajul italienilor, primind trei goluri și au reușit negativa performanță, să piardă 5 finale de Liga Campionilor din 7 disputate!

La pauză, conform spuselor lui Cristiano Ronaldo, antrenorul Zinedine Zidane, le-a ținut un discurs pozitiv și le-a spus că sunt mai buni și pot să învingă!

Pentru Juventus a marcat Mandžukić, '27, în timp ce pentru Real Madrid Cristiano Ronaldo a realizat o dublă, '20; '64. Au mai punctat pentru Real, Casemiro, '61 și Asenso, '90.

Cristiano Ronaldo, a fost numit omul meciului de către observatorii tehnici ai UEFA, el reușind să îl devanseze pe Leo Messi în clasamentul golgheterilor, cu 12 goluri marcate, reușind să fie golgheterul competiției, pentru al 5-lea an consecutiv! Cu 11 goluri, Messi a trecut pe locul secund.

O altă seară remarcabilă pentru starul portughez, după cele două goluri marcate, a reușit să ajungă la 600 de goluri în carieră, atât pentru cluburile unde a evoluat cât și pentru naționala Portugaliei.

Cristiano Ronaldo, în vîrstă de 32 ani, a declarat după meci: "A fost un sezon fantastic, eu sunt foarte fericit, în seara asta a mers totul bine. Acest an, a fost unul fantastic, atât personal cât și colectiv. A fost un meci foarte echilibrat, Juve a jucat foarte bine în prima jumătate a meciului, dar în a doua jumătate, Real a jucat impresionant. Partea a doua a meciului, a fost una dintre cele mai bune reprize ale noastre în acest sezon. Nu ne-a fost ușor să învingem, o echipă care a luat doar trei goluri în acest sezon în Liga Campionilor."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii