București, 05 Ianuarie 2019

Real Madrid învinge Getafe în deplasare și egalează la puncte Barcelona

../Imagini-010-2019/Getafe-Real-0-3

Pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, formația locală Getafe, a disputat partida cu Real Madrid, meci ce a contat pentru etapa a 19-a, din La Liga, scor final 0-3.

Victoria madrilenilor, coroborată cu semieșecul Barcelonei în partida cu Espanyol, (scor 2-2, după ce Barcelona a jucat cu un om în minus din minutul 75), le situează pe ambele echipe în fruntea clasamentului, cu câte 40 puncte, detașând-use la 5 puncte de poziția a 3-a, ocupată de Atletico.

Golurile echipei Real, cu Zinedine Zidane pe bancă, au fost marcate de Raphael Varane, minutulele 34 și 53, iar Luka Modric a stabilit scorul final de 3-0, în minutul 90+6.

Declarația lui Zidane după victoria cu Getafe

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după victoria împotriva lui Getafe (0-3), conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am suferit în prima parte, dar am fost o echipă, care s-a descurcat bine împotriva unui rival care ne-a presat foarte mult. Am obținut un rezultat extraordinar. Am interpretat jocul foarte bine. Am avut jocuri complicate precum Éibar, Vitoria, sau cel de astăzi. Luptăm și câștigăm ca echipă. Am jucat un joc diferit, dar trebuie să acceptăm și aceste jocuri din când în când. Primul lucru este să ne bucurăm de ceea ce am făcut astăzi și să ne odihnim. Ne vom gândi apoi la jocul de miercuri din Super Cupa Spaniei, cu Valencia. (În cealaltă partidă, Barcelona va întâlni Atletico Madrid. Ambele partide se vor juca în Arabia Saudită, la Jeddah. Finala se va disputa pe 12 Ianuarie). Favorite sunt toate cele patru echipe." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Cristiano

 

Citește și: După o săritură de 2 metri și 56 centimetri, Cristiano marchează cel mai frumos gol al său din Serie A

Sâmbătă, pe Stadio Luigi Ferraris, din Genoa, în prezența a 23 mii de spectatori, Sampdoria și Juventus, s-au confruntat într-o partidă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X