București, 28 Ianuarie 2019

Real Madrid învinge Espanyol, scor 4-2, deși a jucat în 10 oameni peste 20 de minute

../Imagini-001-2019/Espanyol-Real-2-4

Pe RCDE Stadium din Barcelona, Real Madrid a câștigat cu scorul de 4-2, împotriva echipei locale Espanyol și speră să mai recupereze distanța față de Barcelona. După etapa a 21-a, distanța dintre Barca și Real rămâne în continuare de 10 puncte și urmează derby-ul dintre cele două echipe, peste 5 etape, la Madrid!   

Pentru Espanyol au marcat Leo Baptistao, '25 și Roberto Rosales '81, în timp ce pentru Real, golurile au fost realizate de Karim Benzema, '4 și '45; Sergio Ramos, '15 și Gareth Bale, '64.

Din minutul 72, pentru un fault în afara careului, fundașul Raphaël Varane a primit cartonașul roșu și își lasă echipa în 10 oameni.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Santiago Solari a declarat la conferința de presă de la Stadionul RCDE, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Un coleg de-al vostru tocmai mi-a spus că, Karim Benzema este generos, nu am știut asta. Este un jucator generos pentru modul în care joacă, iar prin eforturile sale își face colegii să se remarce. Remarc performanța echipei pentru că a marcat patru goluri și a fost una completă, am avut o primă repriză bună, deși ei au avut o singură șansă și au marcat, din cauza eliminării lui Varane. Fiecare jucător dintr-o echipă este esențial. O echipă este suma părților sale și avem nevoie de fiecare jucător să fie pregătit să joace. Astfel vom fi competitivi și vom câștiga jocuri.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/pariuri4

Citește și: Bilete la pariuri pe o singura zi sau pe mai multe zile? Avantaje si dezavantaje

Multi microbisti se intersecteaza deseori, poate chiar zilnic, cu domeniul pariurilor sportive, iar dilemele sunt multe, fireste. Vom aborda in cele ce urmeaza...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X