Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Decembrie 2017

Real Madrid învinge Dortmund, scor 3-2 și se califică în optimile UCL de pe locul secund

Real-Madrid-v-Dortmund-3-2

Stadionul Santiago Bernabéu, a găzduit miercuri ultima partidă din Grupa H, dintre Real Madrid și Borusia Dortmund, scor final 3-2 în favoarea madrilenilor. Astfel, Real Madrid se califică în optimile UCL, de pe poziția secundă, iar Dortmund, care ocupă locul 3 în grupă, va intra la tragerea la sorți în 16-zecimile Europa League.

Pentru Real Madrid, au marcat Mayoral 8, Ronaldo 12 și Lucas Vázquez 81, în timp ce pentru Dortmund, Aubameyang a realizat o dublă, minutele 43 și 49. Prin golul marcat, Cristiano Ronaldo, ajunge la cifra 9 în această ediție a UCL și conduce în clasamentul golgheterilor, fiind secondat de Firmino (Liverpool) și Sinclair (Celtic), cu câte 7 goluri.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat după meci, conform site-ului oficial UEFA.com, următoarele: „Liga Campionilor este o competiție în care îmi place să joc și să înscriu, după cum ați putut vedea. Dar cel mai important lucru a fost să trecem la următoarea rundă pentru că vrem să câștigăm din nou această competiție. Sperăm că, Real Madrid o va face de trei ori consecutiv .Mă bucur că am vrut să terminăm bine ultima etapă din grupă, cu o victorie, am marcat și am contribuit la victorie. A fost un gol frumos și am stabilit recordul de a deveni primul jucător care înscrie în fiecare etapă a jocurilor din grupe.”

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după meci, conform aceleiași surse, următoarele: „Nici măcar nu mă gândesc la un al treilea succes consecutiv în Champions League. Victoria din seara aceasta ne face să fim pozitivi și avem destul timp să ne gândim la totul. Vom fi concentrați pe Ligă, pe Cupa Mondială și apoi ne vom gândi din nou la Liga Campionilor. Nu mă gândesc la tragerea la sorți acum, avem un joc sâmbătă, împotriva Sevilliei. Luni vom vedea cu cine vom cădea la tragerea la sorți. Vom avea un adversar tare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii