București, 10 Februarie 2019

Real Madrid învinge Atletico, scor 3-1 și urcă pe locul 2 în clasamentul La Liga

../Imagini-001-2019/Atletico-Real-1-3

Sâmbătă, în derby-ul spaniol pentru locul 2, din cadrul etapei a 23-a, Real Madrid s-a impus pe stadionul Wanda Metropolitano, în prezența a peste 67000 de spectatori, cu scorul de 3-1 și au făcut schimb de locuri în clasament. Cei de la Atletico, au evoluat în 10 oameni, din minutul 80, urmare a eliminării mijlocașului Thomas, pentru cumul de cartonașe galbene.   

Pentru Atletico, singurul gol a fost marcat în minutul 25, de Antoine Griezmann, în timp ce pentru Real Madrid, au marcat Casemiro, minutul 16, Sergio Ramos, minutul 42 din penalty și Gareth Bale, minutul 74.

Chiar dacă nu a marcat, Benzema s-a făcut remarcat în formația Real, iar Sergio Ramos, a rămas același jucător determinant în fazele de apărare, iar în situațiile când apărea în atac, era ținut de cca 2-3 jucători, permanent. Golul marcat din penalty, a reprezentat cea de-a 414 reușită pentru Ramos, în toate competițiile, reușind astfel să-l egaleze pe Camacho. În acest clasament, Raul conduce cu 550 de goluri marcate.

După victoria cu Atletico, Sergio Ramos, a declarat, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Toată lumea are opiniile lor și acest lucru este respectabil. Am reușit victoria și am ajuns pe poziția a doua. Am vrut să reducem distanța față de liderul din La Liga. În general, am făcut un joc bun. Am lăsat foarte puține spații libere și nu am oferit rivalilor noștri nicio șansă. Rezultatul a fost unul destul de corect".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Higuain-Chelsea

Citește și: Atacantul Gonzalo Higuain, transferat sub formă de împrumut, la clubul Chelsea

Atacantul de 31 de ani, Gonzalo Higuain a semnat astăzi transferul cu clubul londonez Chelsea, sub formă de împrumut, pentru restul sezonului actual...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X