Fotbal flash-Welcome to my website

 

Real Madrid, eliminată de Atletico din Cupa Spaniei

Real-Madrid-eliminare-Cupa-SpanieiBucurești, 16 Ianuarie 2015. Real Madrid a fost eliminată din optimile Cupei Spaniei în manșa secundă de Atletico Madrid, scor 2-2 în partida de joi (2-4 scor după două manșe)

Golurile din partida retur au fost marcate de Ramos 20′ Ronaldo 54′, pentru Real și Torres 1′, 46′, pentru Atletico.

Cristiano Ronaldo a declarat după acest meci următoarele: "În numele echipei, îmi cer scuze. Fanii au fost uimitori și ne-au ajutat de-a lungul jocului, dar eu pot spune doar că trebuie să ne uităm înainte, avem Champions League și că, uneori, e mai bine să faci un pas înapoi și doi înainte cu Liga Campionilor. Nu că nu am vrut Cupa, am încercat, dar am fost eliminați, dar există două titluri majore."

Portughezul a încercat mereu să fie optimist și sincer cu Anton Meana, Radio Marca, cand a fost intrebat de ce nu a marcat mai multe goluri, răspunzând: "Viața nu este doar goluri! Nu poate fi întotdeauna sută la sută, nu sunt de pe altă planetă, dacă știți un jucător care este întotdeauna perfect, atunci nu mai spun nimic. Poate ca nu sunt eu cel mai bun, dar în două sau trei săptămâni, vom fi din nou pe val, eu și echipa."

Alexandru Neata; img Marca

 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.