București, 27 Mai 2018

Real Madrid cucerește al 13-lea trofeu al Champions League, după victoria din finală, scor 3-1, cu Liverpool

Real-Madrid-al-13-lea-trofeu-UCL

Sâmbătă, la Kiev, în finala Champions League, Real Madrid câștigă împotriva echipei Liverpool, scor 3-1 și câștigă pentru a 13-a oară trofeul. Portarul echipei Liverpool, Karius a fost veriga slabă, gafând nepermis la două din cele trei goluri ale madrilenilor. Autor al unei duble Gareth Bale a fost jucătorul meciului.

Cel mai bun jucător al echipei Liverpool, egipteanul Salah, a fost nevoit să părăsească terenul, fiind accidentat, printr-un procedeu pe care-l vedem deseori la lupte, dislocând-ui mâna din umăr, aplicat de Ramos și nesancționat de centralul partidei, sârbul Milorad Mažić .

Gareth-Bale-dubla-finala-UCL

.Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Emoții mari ... Pentru a ridica trei trofee ale Ligii Campionilor cu acest club. Această echipă este magnifică, dar nu ne dăm seama de ceea ce am realizat încă. Ne bucurăm de acest moment. Am avut un timp scurt să mă gândesc la ce înseamnă asta, acesta este statutul acestui club, un club legendar, care a caștigat 13 trofee ale Ligii Campionilor și mă bucur să fac parte din istoria sa."

De partea cealaltă, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus conform aceleiași surse: "Scopul jocului este acela de a câștiga, nimic altceva, nu prea sunt multe de spus. Am început bine și am jucat exact așa cum am vrut. Accidentarea lui Mohamed Salah de Sergio Ramos, a fost un șoc pentru echipa noastră, am pierdut impulsul pozitiv. Ce pot spune despre goluri?”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Atletico-Madrid-cu-trofeul-Europa-League

 

Citește și: Atlético câștigă trofeul Europa League, după ce a învins în finală Marseille, scor 3-0

Autor al două goluri, atacantul echipei Atlético, Antoine Griezmann, originar din Franța, a fost declarat omul meciului în finala Europa League,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, a adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Am înțeles

Pentru detalii