Real Madrid câștigă pentru a 10-a oară Liga Campionilor

Real-Madrid-trofeuBucurești, 25 Mai 2014. Real Madrid este un miracol. În ciuda unui joc în care starurile sale au fost șterse, echipa lui Carlo Ancelotti, a revenit din infern, pentru a câștiga în cele din urmă.

 După cuceririle trofeelor din anii 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, în atmosfera febrilă a Estadio da Luz, stadionul splendid sub formă de navă al echipei Benfica, împotriva echipei Atletico Madrid, care nu merita o astfel de corecție (scor 4-1). În căutarea de trofeului râvnit de doisprezece ani, Real a supraviețuit prin egalarea oarecum neașteptată a lui Sergio Ramos, înainte de fluierul final, în minutele de prelungire prin Diego Simeone.

Internațional Gareth Bale, care s-a alăturat echipei Real, de la Spurs pentru o 85.3 milioane £, record mondial in vara anului trecut, a declarat după meci: "A fost un joc strâns, mai ales în timpul normal de joc. Am jucat cu Atletico Madrid de patru ori în acest sezon și fiecare joc a fost aproape la fel. Ei sunt dificili atunci când înscriu gol, iar mai departe este greu pentru a le sparge apărarea."

Autorul golului egalizator al Realului, Sergio Ramos a decarat: "Este cel mai important gol din cariera mea. Este incredibilă satisfacţia pe care am dat-o fanilor luptând până la final. Nu este golul meu, este al tuturor fanilor, al familiei mele, al celor care ne-au susţinut până la final. Meritam să câştigăm acest trofeu după atâţia ani. Am intrat în istorie."

Pentru Real Madrid au înscris Sergio Ramos min 93, Gareth Bale min 110, Marcelomin 118 şi Cristiano Ronaldo min 120 (penalti), în timp ce pentru Atletico a înscris Diego Godin, min 36.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.