București, 11 Septembrie 2016

Real Madrid câștigă meciul cu Sporting, din Grupa F a UCL, în ultimele minute de joc

Răsturnare spectaculoasă de scor, miercuri în meciul din Grup F a Champions League, disputat pe stadionul Santiago Bernabéu, între Real Madrid și Sporting, încheiat cu victoria madrilenilor, scor 2-1.

După o primă repriză, în care ocaziile clare, de gol au lipsit, Real Madrid s-a văzut condusă pe tabelă încă din startul reprizei secunde, prin golul lui César Zanaki. În minutul 89, Cristiano a reușit egalarea, dintr-o lovitură liberă, pentru ca în ultimul minut de prelungire a meciului, Alvaro Morata să marcheze golul victoriei.

Atacantul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat după meci, conform BeInSports, preluat de L'Equipe: "Acesta este un gol important, într-un moment în care jocul a fost aproape de final. Ne-am confruntat cu o echipă care nu a fost surprinzatoare pentru mine. Ei au vrut să joace bine și ne-a complicat jocul nostru. Am fost un pic pasivi în joc, dar ăsta este fotbalul, Real Madrid a întors scorul pe acest stadion legendar. Acesta este un avertisment, în meciurile următoare, trebuie să avem o altă abordare".

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după meci: "Suntem fericiți pentru că am crezut în victorie până la sfârșit, nu am renunțat. Uneori întâlnim și adversari care joacă foarte bine, dar jucătorii noștri au fost extraordinari, au făcut un efort enorm și au fost răsplătiți. Este treaba unui antrenor pentru a face înlocuirile în scopul de a schimba jocul și asta e ceea ce sa întâmplat azi. Știam că putem întoarce rezultatul, datorită valorii într-un minut".

În etapa a doua, pe 27 Septembrie, Real se deplasează la Dortmund, pentru confruntarea cu echipa de pe primul loc al Grupei F, Borusia Dortmund, care la rândul ei, a câștigat meciul din deplasare de miercuri cu Legia, scor 6-0.

Autor, Alexandru Neață