București, 04 Noiembrie 2015.

Real Madrid câștigă meciul cu PSG, scor 1-0, în grupa A, din Champions League

Laurent-BlancPe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, marți a avut loc partida dintre Real Madrid și PSG, din cadrul etapei a patra a grupei A din Champions League, încheiată cu victoria madrilenilor cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 35 de Nacho.

Laurent Blanc, antrenorul PSG, după infrangerea (0-1) cu Real Madrid a declarat, conform cotidianului L'Equipe, următoarele: "Cred că un joc de genul ăsta, chiar dacă nu am realizat ce ne-am propus, trebuie să aibe și o latură pozitivă. După prima etapă (scor 0-0), unii au spus că nu am putut ține ritmul în întrecerea cu cu Real, dar am arătat că, atunci când ne dorim, atunci când suntem bine plasați, cel puțin unul este în măsură să pună în pericol orice echipă. (...) Cred că, în comparație cu prima etapă, ofensiva noastră sa îmbunătățit. Noi nu am văzut un Real Madrid foarte puternic. Va trebui să ne bazăm pe asta. Acest lucru este de bun augur pentru viitor. Cred că am fi putut fi mai eficienți, dar am creat și ocazii. După ambele confruntări, sunt destul de mulțumit."

După această etapă, în grupa A, conduce Real Madrid cu 10 puncte, urmată de PSG, 7 puncte. Șahtior Donețk, locul 3, a câștigat meciul cu Malmö FF, disputat tot marți, scor 4-0 și a obținut primele 3 puncte din grupa A.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.