București, 14 Ianuarie 2019

Real Madrid câștigă în deplasare cu Betis, scor 2-1, cu Isco și Marcelo, ținuți pe banca de rezerve

../Imagini-dec-2019/Betis-v-Real-Madrid-1-2

Duminică, Real Madrid a câștigat partida din deplasare, disputată la Sevilla, împotriva echipei Betis, cu scorul de 2-1 și urcă pe locul 4 în clasamentul La Liga. Golul victoriei a fost realizat de către Daniel Ceballos, cu două minute înaintea finalului de meci, în urma unei faze fixe. La meciul de pe stadionul Benito Villamarín, au asistat 54000 de spectatori.   

Pentru Real Madrid, Luka Modric reușise să deschidă scorul, în minutul 13, după o acțiune personală. Sergio Canales a marcat singurul gol al echipei Betis, în minutul 67, din pasa lui Giovani.

Distanța dintre Real Madrid, locul 4 și Barcelona, locul 1, rămâne în continuare de 10 puncte și este greu de crezut că va fi recuperată de madrileni în partea a 2-a a campionatului, ținând cont de forma excelentă în care se găsesc Lionel Messi și Luis Suarez, ambii având la un loc un număr de 31 de goluri marcate, în 19 etape.

După victoria împotriva lui Betis, antrenorul echipei Real Madrid, Santiago Solari, a declarat în cadrul conerinței de presă: "Suntem cine suntem și am jucat un joc foarte serios, vreau să mă concentrez asupra acestui lucru. Lucrul important este cel al celor trei puncte și de a încerca să continuăm ascensiunea. Echipa este formată de cei care joacă și de cei care nu au intrat pe teren. În nici un caz nu am ceva personal cu nimeni. (N.r., cu referire la Isco și Marcelo, care au stat pe banca de rezerve tot meciul)”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Ionut-Radu

Citește și: Ionuț Radu: „Este o mândrie pentru noi să fim acolo printre cele mai bune echipe din Europa”

După prestația din ultima partidă a turului Seriei A, dintre Genoa și Fiorentina, disputată sâmbătă și încheiată cu un scor alb, portarul...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X