Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Septembrie 2017

Real Madrid câștigă cu scorul de 3-0, meciul cu Apoel, din grupele Champions League

Cristiano-Ronaldo-Sept-2017

Miercuri, pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, într-un meci al grupei H din Champions League, Real Madrid a câștigat meciul cu Apoel Nicosia, scor 3-0 și se poziționează pe locul 1 în clasament.

Golurile madrilenilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 12 și 51 (pen) și de Sergio Ramos, minutul 61.

Autorul dublei din prima etapă a grupei H, Cristiano Ronaldo, a declarat conform site-ului oficial al UEFA: "A fost un joc de care aveam nevoie să-l câștigăm. Am jucat acasă și am vrut să începem bine Liga Campionilor. Cred că am făcut o partidă bună, știm să avem o tinută bună în defensivă. Am fi putut să obținem mai mult, dar în cele din urmă a fost un rezultat bun, am început bine și suntem mulțumiți de asta.”

„Este o competiție distinctă, iar golurile sunt foarte importante pentru mine. Am ajutat echipa și m-am simțit bine. Mai este încă un drum lung de parcurs și trebuie să luăm fiecare joc în parte. Mai întâi avem etapa grupelor. Liga Campionilor este competiția pe dorim să o câștigăm", a mai spus Cristiano Ronaldo în încheiere.

În celălalt meci al grupei H, Tottenham a câștigat meciul cu Dortmund, scor 3-0. În etapa a 2-a, din 26 Septembrie, Real se va deplasa la Dortmund, iar Apoel va juca acasă cu Tottenham.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii