Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 August 2017

Real Madrid câștigă Supercupa Europei, după victoria cu Man United, scor 2-1

Real-Madrid-Supercupa-Europei-2017

Stadionul Filip al II-lea, din Skopje, a găzduit marți meciul de Supercupa Europei, dintre Real Madrid și Manchester United, încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea spaniolilor. Golurile au fost marcate de Casemiro și Isco, în minutele 24 și 52, pentru Real, respectiv Romelu Lukaku, minutul 62, pentru Manchester United.

Real Madrid, a dat impresia că a forțat atât cît a fost nevoie, deși în repriza secundă a fost ușor dominată de britanici, atunci când a și primit gol. Cristiano Ronaldo, a fost introdus în meci din postura de jucător de rezervă, pe finalul partidei.

Antrenorul echipei Man United, Jose Mourinho a declarat după meci, conform The Telegraph: „Am evoluat bine. Am pierdut cu 2-1, ceea ce arată că rezultatul a fost strâns și unul dintre goluri a fost din ofsaid, deci cu un bun sistem de replay video, ar fi fost 1-1 și meciul se ducea în prelungiri.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Real Madrid, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Nu poți să joci și să joci un fotbal frumos, la același nivel timp de 90 de minute. Am jucat un fotbal de înaltă calitate, am suferit, da, dar am controlat jocul. Dacă Gareth Bale marca golul al treilea, am fi închis jocul. Dar am evoluat împotriva unui adversar care a vrut să ne pună probleme și este normal dacă am suferit un pic ".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii