București, 13 Ianuarie 2020

Real Madrid câștigă Super Cupa Spaniei, în finala cu Atletico, la loviturile de departajare

../Imagini-01-2020/Real-Madrid-SuperCupa-Spaniei

Pentru a 11-a oară în istorie, Real Madrid câștigă Super Cupa Spaniei, după finala cu Atletico Madrid, disputată duminică și câștigată după 120 minute de joc și executarea penalty-urilor de departajare, scor final 4-1. La această ediție a Super Cupei Spaniei, într-un nou format, au participat 4 echipe, meciurile disputând-use în Arabia Saudită, pe stadionul King Abdullah Sports City (Jeddah).

După primele 90 de minute, scorul era 0-0, fiind nevoie pentru departajare de două reprize de prelungiri. În minutul 115, Federico Valverde (Real Madrid) eliminat pentru fault în calitate de ultim apărător, primind cartonașul roșu.

Și după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost același, 0-0, urmând loviturile de departajare. Pentru Real Madrid, au marcat Daniel Carvajal; Rodrygo; Luka Modric și Sergio Ramos. Pentru Atletico, a marcat Kieran Trippier, în schimb Saúl și Thomas, au ratat, astfel încât scorul după executarea penalty-urilor a fost 4-1, în favoarea echipei Real Madrid.

Declarația tehnicianului echipei Real Madrid, după câștigarea Super Cupei

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane a analizat în la conferința de presă, meciul cu Atlético, care a conferit Real Madrid a unsprezecea Supercupă din Spania, declarând, conform site-ului oficial al clubului: „Am venit să câștigăm acest trofeu și a fost o săptămână foarte dificilă și muncită. Astăzi am suferit într-o finală fantastică. Atlético a jucat foarte bine. Trebuie să-i felicităm pe toți jucătorii, chiar și pe cei care nu au jucat, pentru că am avut o săptămână foarte bună. Am avut dificultăți până la sfârșit, dar am crezut în victorie. Este un triumf al întregii echipe. Cele două jocuri au fost dificile, dar acesta cu atât mai mult. Am suferit împotriva unui mare rival. Am văzut două echipe grozave în teren și un joc minunat. Ambele echipe au avut ocazii, dar așa este fotbalul și noi obținem trofeul la penalty-uri.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Wolves-ManCity-3-2

 

Citește și: Man City pierde partida cu Wolves și ratează șansa ocupării locului secund în Premier League

În ultima partidă a etapei a 19-a din Premier League, disputată pe Molineux Stadium din Wolverhampton, formația locală Wolves a dispus cu scorul de 3-2...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X